Coaching

Coaching

Soms komen mensen bij me met vragen die niet zo zeer gaan over hoe ze moeten omgaan met medische klachten, maar die meer gaan over hoe je je leven leeft:

  • Hoe vind ik balans tussen werk en privé?
  • Ik heb een burn-out (of een ongeval) gehad en het gaat weer goed met me, maar hoe maak ik in het vervolg de juiste keuzes, wat wil ik nu eigenlijk?
  • Ik heb zoveel verantwoordelijkheden en er komt maar geen eind aan mijn to-do-lijst. Hoe kan ik mijn rust weer terugvinden?

Ook zijn er oud-ergotherapiecliënten die na afronding van de behandeling via coaching zichzelf willen blijven ontwikkelen, zich nog meer bewust willen worden van wie ze zijn en hoe ze hun leven willen leiden (en wat daar voor nodig is!).

Inhoud coachtraject

In een individueel coachingstraject gaan we op zoek naar jouw werkelijke hulpvraag en krijg je inzichten, adviezen en praktijkgerichte oefeningen waarmee je even afstand kunt nemen en opnieuw keuzes kunt maken. Zodat je weer weet wat voor jou belangrijk is en hoe je dit kunt vormgeven in je dagelijks leven. Dat versterkt je veerkracht, geeft meer rust en wat misschien wel het belangrijkste is: meer plezier!

Het zijn vaak kortdurende trajecten, waarbij medische klachten niet op de voorgrond staan en waarin ik gebruik maak van mijn ervaring in diverse gesprekstechnieken, mindfulness en meditatie, ACT, timemanagement, lichaamsgerichte oefeningen en natuurlijk mijn praktische en nuchtere insteek die ik altijd bij me heb.

Voel je dat dit misschien wel iets voor jou is? Er staat nog veel meer informatie op mijn website voor coaching: DebbyRijnbeek.nl
Ik zie je daar!